Mob:
Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (05:15:03) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Grand Prix Laguna Poreč u nedjelju kreće iz Funtane

Sport, 17.02.2017. (15:14)

160 vozača iz 20 ekipa sudjelovat će 19. veljače 2017. na trećem izdanju međunarodne jednodnevne biciklističke utrke Grand Prix Laguna Poreč, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare. Uz kvalitetne ekipe iz Slovenije, dolaze i vozači iz iz Austrije, Italije, Bjelorusije, Njemačke, Mađarske i drugih država.

Ovogodišnja, 158 km duga utrka krenut če u 11 sati iz Funtane, dok se prvi biciklisti na ciljnoj ravnini u Zelenoj Laguni očekuju od 14:40. Utrka je otvorena za bicikliste u kategorijama Muški Elite i U-23, te se nalazi na međunarodnom kalendaru za Europa Tour, registrirana kao klasa 1.2.

Organizator je Biciklistički klub Meridiana Kamen Team-Pazin po pravilima Međunarodnog Biciklističkog saveza(UCI). Utrka se održava u vrijeme priprema za glavnu natjecateljsku sezonu, što domaćim i inozemnim klubovima pruža dobru priliku za provjeru sportske forme.

Ruta će prolaziti kroz gradove i mjesta srednje i sjeverozapadne Istre i tako potvrditi status idealne i kvalitetne destinacije za cestovni biciklizam, rekao je na jučerašnjoj konferenciji za medije sportski direktor Tima Kamen Meridiana Vinko Polončić. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4