Početna
Srijeda, 1.Ožujka 2017 (19:07:00) - Godina:15

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Vaidya dr. Adwait Tripathi u Poreču - Ayurveda

STK Jadran na 40. Memorijalu Đuro Dubenik

Sport, 17.02.2017. (10:46)

Proteklog je vikenda u Dugom Selu održan jubilarni, 40. Memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir "Đuro Dubenik". Gradska sportska dvorana dva je dana bila kao košnica prepuna djece, mladih i njihovih trenera i roditelja. U većini su kategorija nastupili najbolji u Hrvatskoj, među njima i stolnotenisači STK Jadrana iz Poreča.

U kadetskoj kategoriji nastupili su David Barna, Leo Šajina, Mateo Šušljik i Vladan Krivokapić. Nisu uspjeli proći vrlo jaku skupinu, ali im je po jedna pobjeda donijela nove bodove na rang listi HSTS-a.

U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Vito Wiese, David Cerić, Leo Šajina i Mateo Šušljik. Mateo i Leo su uz dvije pobjede prošli skupinu, ali su u prvom kolu ispali iz daljnjeg natjecanja, također upisavši bodove na listi. Vito i David nisu uspjeli ostvariti pobjedu u grupi protiv jakih i iskusnih protivnika, ali su stekli još jedno iskustvo.

Leo Šajina i Mateo Šušljik pozvani su ovoga vikenda u Regionalni stolnoteniski kamp koji će se pod pokroviteljstvom HSTS-a i Stolnoteniskog saveza IŽ održati u Puli. U kamp je pozvano 16 najperspektivnijih igrača i igračica iz cijele Istarske županije.

Ovog vikenda počinju i natjecanja u 2. Hrvatskoj ligi gdje seniore STK Jadrana očekuje meč sa domaćinom Maestralom iz Umaga, dok u županijskoj ligi igra se tromeč sa STK Maestralom 2 i STK Višnjanom. (GŠ/dp)

Čitanja 510.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Dom obrtnika Poreč - računovodstvo, najam prostora, najam kongresne dvorane
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2