Mob:
Početna
Petak, 15.Prosinca 2017 (05:27:28) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Raspisan prvi natječaj iz Filantropskog fonda Zajedno za zajednicu

Istra, 15.02.2017. (16:28)

Danas je objavljen natječaj „Zajedno za zajednicu“ za financiranje projekata udruga i ustanova koji će doprinijeti razvoju lokalne zajednice, potaknuti volonterstvo, riješiti konkretne detektirane probleme te kroz brojne besplatne sadržaje i aktivnosti povećati kvalitetu života domicilnog stanovništva i turista. Sredstva su osigurali članovi istoimenog tematskog Fonda, turističke organizacije s područja Primorske Hrvatske te Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Tri su turističke organizacije pokazale filantropski duh postavši prvim članicama Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“, prepoznajući važnost ovakvog udruživanja u organiziranu korporativnu filantropiju. Članice Fonda su Milenij hoteli iz Opatije, Valamar Riviera iz Poreča te Turistička zajednica Općine Brinje.

Ukupna vrijednost natječaja je 125.000,00 kuna, a najveći iznos koji prijavitelji mogu zatražiti je 25.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge i ustanove sa sjedištem registriranim na području Istarske, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske županije. Aktivnosti prijavljenih projekata trebaju se provoditi na području Grada Poreča, Grada Labina, otoka Krka i Raba, Grada Opatije, Općine Brinje i Grada Dubrovnika. Tematska područja koja natječaj pokriva su uređenje okoliša i javnih prostora te inovativni sadržaji i aktivnosti za domicilno stanovništvo i turiste.

Natječaj je otvoren do 17. ožujka 2017. godine. Više informacija i obrasci potrebni za prijavu dostupni su na web stranicama www.civilnodrustvo-istra.hr i www.filantropija.hr. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
Sabina travel - Poreč