Početna
Četvrtak, 24.Svibnja 2018 (19:44:40) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda - prirodan i jednostavan put do zdravlja - Vaidya dr. Adwait Tripathi
Free Poreč MTB Tours: kroz porečke šume, vinograde i maslinike

Raspisan prvi natječaj iz Filantropskog fonda Zajedno za zajednicu

Istra, 15.02.2017. (16:28)

Danas je objavljen natječaj „Zajedno za zajednicu“ za financiranje projekata udruga i ustanova koji će doprinijeti razvoju lokalne zajednice, potaknuti volonterstvo, riješiti konkretne detektirane probleme te kroz brojne besplatne sadržaje i aktivnosti povećati kvalitetu života domicilnog stanovništva i turista. Sredstva su osigurali članovi istoimenog tematskog Fonda, turističke organizacije s područja Primorske Hrvatske te Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Tri su turističke organizacije pokazale filantropski duh postavši prvim članicama Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“, prepoznajući važnost ovakvog udruživanja u organiziranu korporativnu filantropiju. Članice Fonda su Milenij hoteli iz Opatije, Valamar Riviera iz Poreča te Turistička zajednica Općine Brinje.

Ukupna vrijednost natječaja je 125.000,00 kuna, a najveći iznos koji prijavitelji mogu zatražiti je 25.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge i ustanove sa sjedištem registriranim na području Istarske, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske županije. Aktivnosti prijavljenih projekata trebaju se provoditi na području Grada Poreča, Grada Labina, otoka Krka i Raba, Grada Opatije, Općine Brinje i Grada Dubrovnika. Tematska područja koja natječaj pokriva su uređenje okoliša i javnih prostora te inovativni sadržaji i aktivnosti za domicilno stanovništvo i turiste.

Natječaj je otvoren do 17. ožujka 2017. godine. Više informacija i obrasci potrebni za prijavu dostupni su na web stranicama www.civilnodrustvo-istra.hr i www.filantropija.hr. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Pogrebne usluge Silentium