Mob:
Početna
Utorak, 16.Siječnja 2018 (17:52:59) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
EHF EURO Croatia 2018

LAG središnje Istre pridružuje se Danima otvorenih vrata udruga

Istra, 27.05.2015. (11:06) Piše: D. Požarić

LAG „Središnja Istra“ pridružio se ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga koji se u organizaciji Ureda Vlade Republike Hrvatske održavaju od 28. do 30. svibnja. Ovom se inicijativom daje prilika udrugama da građanima predstave svoje programe i aktivnosti ali i da podsjete na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koju će unositi žigove udruga i svoje dojmove, te osvojiti prigodne nagrade.

U sklopu dana otvorenih vrata, zaposlenici LAG-a “Središnja Istra” biti će na raspolaganju za individualna savjetovanja vezana za dobivanje potpora putem alternativnih izvora financiranja za već postojeće ili buduće projektne ideje iz različitih područja interesa (poljoprivreda, malo i srednje poduzetništvo, odgoj i obrazovanje, sport).

Danima otvorenih vrata LAG-a „Središnja Istra“ pridružit će se i Udruženje obrtnika Pazin na savjetovanjima vezanim uz programe Mjera za poticanje zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2015. godini.

LAG “Središnje Istra” očekuje vas na Danima otvorenih vrata u petak, 29. svibnja od 9 do 15 sati, na adresi 154. brigade Hrvatske vojske 5 u Pazinu (bivša vojarna).Mobilna verzija članka

Oglasi

Sabina travel - Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Mirtex International d.o.o.
Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi