Početna
Četvrtak, 19.Srpnja 2018 (06:18:19) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Abba real tribute band u Poreču

LAG središnje Istre pridružuje se Danima otvorenih vrata udruga

Istra, 27.05.2015. (11:06) Piše: D. Požarić

LAG „Središnja Istra“ pridružio se ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga koji se u organizaciji Ureda Vlade Republike Hrvatske održavaju od 28. do 30. svibnja. Ovom se inicijativom daje prilika udrugama da građanima predstave svoje programe i aktivnosti ali i da podsjete na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koju će unositi žigove udruga i svoje dojmove, te osvojiti prigodne nagrade.

U sklopu dana otvorenih vrata, zaposlenici LAG-a “Središnja Istra” biti će na raspolaganju za individualna savjetovanja vezana za dobivanje potpora putem alternativnih izvora financiranja za već postojeće ili buduće projektne ideje iz različitih područja interesa (poljoprivreda, malo i srednje poduzetništvo, odgoj i obrazovanje, sport).

Danima otvorenih vrata LAG-a „Središnja Istra“ pridružit će se i Udruženje obrtnika Pazin na savjetovanjima vezanim uz programe Mjera za poticanje zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2015. godini.

LAG “Središnje Istra” očekuje vas na Danima otvorenih vrata u petak, 29. svibnja od 9 do 15 sati, na adresi 154. brigade Hrvatske vojske 5 u Pazinu (bivša vojarna).Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
HAK Auto-klub Poreč
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Mirtex International d.o.o.
Pogrebne usluge Silentium