Po?etna
Nedjelja, 16.Svibnja 2021 (20:11:04) - Godina:19

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Čišćenje apartmana i soba ozonom!
NLS dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Beerfest - Fešta od bire u Sv. Lovreču 20. rujna

Poreština, 05.09.2014. (08:43)
Sa prošlogodišnje Fešte od bire (arhiv)
Sa prošlogodišnje Fešte od bire (arhiv)

U subotu, 20. rujna od 19 sati u unutrašnjosti starogradskih bedema Svetog Lovreča odvijat će se raznovrstan zabavni program uz mogućnost degustiranja piva dvadesetak proizvođača iz Istre, Hrvatske i nekoliko europskih i svjetskih pivovara. Vođen iskustvom lanjskog BeerFesta, organizator (KUD Matko Laginja) će ove godine ponuditi samo piva koja se rijetko ili nikako ne mogu kupiti u trgovačkim lancima.

Pobrinuli su, kažu, i za gastronomsku ponudu, pa se nadaju da će time na posjetu njihovom događaju potaknuti one željne zabave u jedinstvenom ambijentu, ali i pivske sladokusce.

Od izvođača koji će se izmjenjivati na pozornici, najzanimljivije ime će svakako biti pulsko-riječko-zagrebačka grupa "RadioAktiv" koja je po svom nagrađivanom autorskom opusu poznata širom Hrvatske.

Uz njih, nastupit će i Laguna Band, zadužen za podgrijavanje atmosfere, ali i The FIR, klupski sastav iz Zagreba s tradicionalnim irskim instrumentima i pjesmama. BeerFest - Fešta od bire je događaj koji su volonteri u Sv. Lovreču osmislili i pripremaju ga od završetka prethodne Fešte od bire, drugu godinu zaredom.

Novost ovogodišnje Fešte od bire je i demonstracija - show program izrade piva domaće "Zmajeve pivovare", a bit će i zabavnih igara sa osiguranim nagradnim fondom, rekao nam je Damir Matošević, predsjednik KUD-a Matko Laginja iz Sv. Lovreča.

Cijena ulaznice bit će 20 kuna.

Fotografije

Sa prošlogodišnje Fešte od bire (arhiv)
Sa prošlogodišnje Fešte od bire (arhiv)
Sa prošlogodišnje Fešte od bire (arhiv)


Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra