Početna
Subota, 30.Svibnja 2020 (16:36:34) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
Virtualna učionica POUP-a

Javna rasprava o studiji utjecaja na okoliš - luka otvorena za javni promet

Iz Grada Poreča, 26.04.2013. (12:36)
Ukupni prikaz planiranih zahvata na lokaciji nakon zahvata
Ukupni prikaz planiranih zahvata na lokaciji nakon zahvata

Od 26. travnja do 27. svibnja 2013. godine trajat će javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat „Luka otvorena za javni promet i južni dio luke Poreč“. Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javna rasprava provodi se u suradnji sa Upravnim odjelom za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča.

Cjelovita studija i sažetak za javnost dostupni su javnosti u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, svakog radnog dana od 8,00 do 11,00 sati, a jedan sažetak za javnost dostupan je u ulaznom holu sjedišta Istarske županije u Puli, Flanatička 29 svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati. 

Cjelovita studija i sažetak za javnost dostupni su i na službenim web stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr i Grada Poreča - www.porec.hr, a sažetak za javnost na web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode -  www.mzoip.hr.  

Javno izlaganje bit će održano u četvrtak, 9. svibnja 2013. godine u Velikoj vijećnici Grada Poreča, Obala Maršala Tita 5 s početkom u 18 sati. Izlaganju će prisustvovati predstavnici investitora, Lučke uprave Poreč te predstavnici izrađivača studije, tvrtke Urbis 72 d.d iz Pule, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša definirane studijom.

Svi zainteresirani su pozvani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš za planirani zahvat upišu u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije ili dostave u pisanom obliku u tijekom roka predviđenog za javnu raspravu, zaključno sa 27. svibnjem 2013. godine na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, 52100 Pula, Flanatička 29.  

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. SUO za zahvat: Luka otvorena za javni promet i južni dio luke Poreč.

Preuzimanja:Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore