Početna
Subota, 30.Svibnja 2020 (16:38:58) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Dogradonačelnica primila učenike zadruga osnovnih i srednjih škola

Iz Grada Poreča, 25.04.2013. (16:37)

Danas je u Maloj vijećnici gradske uprave zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicama primila članove učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola, među kojima su bile Učenička zadruga „Kažun“ iz Poreča, „Mladi zadrugari“ iz Višnjana, „Apiculae Civitatis Novae“ iz Novigrada te Učenička zadruga srednje škole Mate Balote „Parentino“ iz Poreča. Povod prijema bio je njihovo sudjelovanje veliki doprinos nedavno održanom Cvjetnom vikendu.

-Svojim ste proizvodima obogatili Cvjetni vikend i na tome vam zahvaljujemo, rekla je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović, poručivši kako bi bilo dobro da svaka škola ima zadrugu.

Nada Baksa, voditeljica zadruge „Parentino“ iskazala je ponos zbog sudjelovanja na sajmu i nadu da će se suradnja nastaviti. -Zadruge su poput velikih obitelji u kojima se stvaraju proizvodi, a učenike se uči plasmanu proizvoda, rekla je Baksa.

Učenici su također izrazili svoje zadovoljstvo time što su bili dijelom Cvjetnog vikenda, nakon čega im je zamjenica gradonačelnika uručila zahvalnice, a oni njoj aranžman s lavandom.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Cafe bar Soggiorno