Početna
Ponedjeljak, 18.Studenog 2019 (01:43:50) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Crofish Poreč
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Dogradonačelnica primila učenike zadruga osnovnih i srednjih škola

Iz Grada Poreča, 25.04.2013. (16:37)

Danas je u Maloj vijećnici gradske uprave zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicama primila članove učeničkih zadruga osnovnih i srednjih škola, među kojima su bile Učenička zadruga „Kažun“ iz Poreča, „Mladi zadrugari“ iz Višnjana, „Apiculae Civitatis Novae“ iz Novigrada te Učenička zadruga srednje škole Mate Balote „Parentino“ iz Poreča. Povod prijema bio je njihovo sudjelovanje veliki doprinos nedavno održanom Cvjetnom vikendu.

-Svojim ste proizvodima obogatili Cvjetni vikend i na tome vam zahvaljujemo, rekla je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović, poručivši kako bi bilo dobro da svaka škola ima zadrugu.

Nada Baksa, voditeljica zadruge „Parentino“ iskazala je ponos zbog sudjelovanja na sajmu i nadu da će se suradnja nastaviti. -Zadruge su poput velikih obitelji u kojima se stvaraju proizvodi, a učenike se uči plasmanu proizvoda, rekla je Baksa.

Učenici su također izrazili svoje zadovoljstvo time što su bili dijelom Cvjetnog vikenda, nakon čega im je zamjenica gradonačelnika uručila zahvalnice, a oni njoj aranžman s lavandom.

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Cafe bar Soggiorno
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina