Početna
Ponedjeljak, 6.Srpnja 2020 (01:25:02) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valfresco Direkt
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Poreč: Zamjenica gradonačelnika primila delegaciju grada Cavarzere

Iz Grada Poreča, 04.04.2013. (13:49)
(Izvor:Grad Poreč - Parenzo)

Jučer je u Maloj vijećnici gradske uprave, zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović sa suradnicima primila delegaciju grada Cavarzere. Povod njihovog posjeta bio je susret sa biskupom Porečke i Pulske biskupije Draženom Kutlešom kao i s gradskim vlastima. Naime, ono što povezuje grad Poreč i grad Cavarzere je to što imaju istog zaštitnika Sv.Maura, ali i to što je mons. Umberto Pavan, 1983. godine od porečke crkve dobio relikvije Sv.Maura.

Na samom početku prijema, zamjenica gradonačelnika zaželjela im je srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravaka u gradu.

Na prijemu se razgovaralo o dosadašnjim dobrim odnosima sa talijanskim gradovima kao i o mogućnosti međusobne suradnje posebno na području kulture i obrazovanja. Zamjenica gradonačelnika Štifanić Dobrilović pohvalila je aktivnosti Osnovne glazbene škole Slavko Zlatić kao i rad Osnovne talijanske škole Bernard Parentin i talijanskog vrtića Paperino. Također ih je detaljno upoznala sa manifestacijom Giostra, kazavši kako se iz godine u godinu taj projekt razvija.

Zamjenik gradonačelnika Paolo Fontolan, zahvalio se u ime delegacije na prijemu te iskazao želju sa daljnjom suradnjom i mogućim bratimljenjem s Gradom Porečom kao i za sudjelovanje u različitim projektima. Zamjenica Štifanić Dobrilović iskazala je zadovoljstvo ovim posjetom kao i talijanskom spremnošću za daljnju suradnju.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra
Scan4menu Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium