Početna
Subota, 19.Listopada 2019 (17:59:48) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Sajam pršuta u Tinjanu 2019.

Vijesti iz Županije

Istra, 11.05.2004.
(Izvor:Istarska županija - službene stranice)Župan Istarske županije i potpredsjednik Skupštine europskih regija Ivan Jakovčić sudjelovao je 10. svibnja u Bruxellesu, u radu sastanka s predsjednikom Europske komisije Romanom Prodijem i predstavnicima institucija lokalnih i regionalnih vlasti.
U kontekstu novih političkih odnosa u Europi, razgovarali su o inicijativama Europske komisije za unapređenje suradnje na regionalnim razinama.
Posebno je bilo riječi o intenziviranju odnosa s pograničnim regijama, koje bi trebalo stalno konzultirati prigodom donošenja važnih odluka u Vijeću europskih regija.
----
U Istarskoj županiji, od 8. do 11. svibnja 2004. godine, boravi predsjednik irske regije Kerry, gospodin Breandon Mac Gearailt sa suprugom. Za vrijeme boravka gosp. Breandon Mac Gearailt, uz izlet po Istri, sastao se i razgovarao s predstavnicima vlasti na svim razinama.

Tim su povodom danas u sjedištu Poglavarstva Istarske županije, Pula, Flanatička 29, gosp. Breandon Mac Gearailt i župan Ivan Jakovčić održali konferenciju za novinare.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
HAK Auto-klub Poreč