Početna
Nedjelja, 9.Kolovoza 2020 (19:26:26) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Restoran Pentola Poreč

Tar: Pulski `Demoni` podemonili pa demolirali buffet `Gol`

Crna kronika, 08.05.2004.
(Izvor:dp)Danas oko 16 sati u Taru, u lokalu poznatom kao Fast food "Gol" pokraj nogometnog igrališta došlo je do incidenta sa tučnjavom.
Prema pričanju svjedoka, razbijački raspoloženi pulski navijači koji sebe (izgleda potpuno opravdano) nazivaju Demonima odmah su po dolasku u Tar počeli maltretirati goste lokala bacajući pepeljare na glavnu cestu pa čak i gađajući njima ostale goste. Također su navodno krali piće iz lokala, prevrtali vaze za cvijeće i klupe na terasi objekta, te prvo verbalno pa zatim i fizički napali vlasnika lokala, Edija Slugu iz Tara koji im se pokušao suprotstaviti i izbaciti ih iz lokala.

Djelatnici PP Poreč nisu bili raspoloženi za davanje izjava, čak ni onih neslužbenih pa smo informacije prikupili isključivo od promatrača cijele zbrke. Tako smo doznali i podatak da je vlasnik lokala zvao policiju da dođe na osiguranje daleko prije nego su incidenti počeli, jer je (pravilno) ocijenio da bi do njih moglo doći. Svjedoci tvrde da su policajci debelo zakasnili.
Prema (također nepotvrđenim) informacijama doznajemo da je nekolicina izgrednika privedena na obradu u PP Poreč ili u Pulu.
Vlasnik objekta djelovao je prilično uznemireno onime što je doživio a na lijevom oku ima plavi podlijev krvi što očigledno svjedoči o tome da mu u cijeloj toj priči nije bilo ni najmanje lako jer se, prema vlastitim riječima, sa izgrednicima morao sukobiti sam, golim rukama.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore