Početna
Petak, 21.Veljače 2020 (18:44:07) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

HNS: izviješće za javnost

Istra, 05.05.2004.
(Izvor:HNS)Interesni odbor mladih Istarske županije je na konferenciji za tisak održanoj 04.05.2004. godine prezentirao izabrano rukovodstvo te plan rada.
Na izbornoj skupštini izabrani su:
- Željko Bubičić, predsjednik Interesnog odbora mladih HNS-a Istarske županije
- Samanta Kutić, zamjenica predsjednika
- Kristijan Dermeta, tajnik
- Alen Leverić, glasnogovornik

Poznato je da HNS ima u Skupštini istarske županije dva vijećnika. U dogovoru sa njima započela je akcija gdje se pozivaju svi građani da se sa svojim idejama, problemima te konkretnim prijedlozima koji bi se iznosili na Županijskoj Skupštini, obrate na broj 091/250-8327, fax: 052/463038, te na mail istarska@hns.hr . Istotako će na taj način građani biti upućeni u teme koje će se obrađivati na Skupštini istarske županije. Time će se omogućiti da građani naše županije mogu utjecati na njezin razvitak, a ne samo pasivno promatrati.

Predsjednik Interesog odbora mladih Željko Bubičić istaknuo je u prezentaciji programa da će se prvenstveno osloniti na predsjednike podružnica, te ih u potpunosti poticati i podržavati u njihovom radu. Smatra da su to mladi, kvalitetni ljudi koji nisu opterećeni prošlošću te time predstavljaju novu generaciju hrvatskih političara, političara za Europu.

Interesni odbor mladih HNS-a će se zalagati za poticanje rješavanja problema nezaposlenosti i stambenih probleme kroz izborne programe HNS-a. Na konferenciji je istaknuto da iako se Pula prezentira kao «Studentski grad», ipak postoje probemi koji muče studente (studentski restorani, zabava, opremljenost biblioteka). Mladi HNS-a će tražiti sastanak sa predstavnicima studenata i ostalih političkih stranaka te nakon toga pokrenuti zajedničku akciju da se ta situacija poboljša.

Mladi HNS-a pokrenuli su inicijativu osnivanja odbora unutar Interesnog odbora mladih koji bi se bavili konkretnim problemima mladih ljudi, te se upućuje poziv svim mladima (ne moraju biti članovi stranke), a i onima koji se tako osjećaju da se uključe u rad.


Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!