Početna
Petak, 21.Veljače 2020 (19:26:26) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
TOP Camping Croatia

Vijesti iz Županije

Istra, 03.05.2004.
(Izvor:Županija istarska)80. sjednica Poglavarstva Istarske županije održati će se u utorak, 04. svibnja 2004. godine u 11:00 sati u prostorijama Istarske županije u Puli, Flanatička 29.

Poziv, dnevni red i materijale možete pogledati na ovom linku.
-----
30. travnja 2004. održana je u Zagrebu Skupština trgovačkog društva "Brijuni-rivijera", koja je razmatrala molbe, što su prispjele na natječaj za direktora tvrtke.

Skupština – u koju je u ime hrvatske Vlade ušao mr. Grga Ivezić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, te u ime Istarske županije podžupan Marin Brkarić – između je četiri kandidata za direktora "Brijuni-rivijera" izabrala Veljka Ostojića, člana Poglavarstva Istarske županije, zaduženog za turizam i ruralni razvoj.
-----
Istarski podžupan Giuseppe Rota i pročelnik Kabineta župana Oriano Otočan, predstavljali su Istarsku županiju na skupu regija što se održao u mađarskom gradu Kapošvaru, uoči ulaska Mađarske u Europsku uniju.

Uz domaćina, mađarsku županiju Somogy, u radu je skupa sudjelovala regija Hargita iz Rumunjske, Hrvatsku su predstavljale Koprivničko-križevačka, Virovitičko-podravska, Bjelovarsko-bilogorska te Istarska županija, a iz Njemačke su došli predstavnici provincije Rhein-Neckar-Kreis (Baden –Württemberg).

Na skupu je održan okrugli stol na temu pripreme regija za ulazak u Europsku uniju i tom je prigodom potpisana izjava o prijateljskim vezama za preporođenu Europu.
-----
Na poziv predsjednika Autonomne regije Friuli Venezia Giulia Ricarda Ilyja, župan Istarske županije Ivan Jakovčić sudjelovao je 30. travnja u radu kongresa Europske komisije, što se održava u Trstu.

Uoči sutrašnjeg ulaska 10 novih članica u Europsku uniju, Romano Prodi, predsjednik Europske komisije i počasni gost Kongresa govorio je o značenju koje to proširenje ima za najstariji kontinent.

Središnja je tema Kongresa posvećena novim gospodarskim mogućnostima za srednju Europu, u kontekstu proširenja EU, čime se otvaraju perspektive za daljnji razvoj novih članica.
-----
Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva šesti puta organizira Natječaj za izbor najboljih poduzetnika Hrvatske za 2004. godinu pod geslom "Pokažite svoju vrijednost".

Natječaj je objavljen u javnim glasilima i na web stranicama Ministarstva www.mingorp.hr , a otvoren je od 23. travnja do 20. svibnja 2004. godine.

U natječaju mogu sudjelovati poduzetnici (fizičke i pravne osobe) u 6 kategorija:

- Najbolji mali gospodarski subjekt
- Najbolji srednji gospodarski subjekt
- Najbolji veliki gospodarski subjekt
- Najbolji izvoznik
- Najbolja poduzetnica
- “Dr. Milan Arko ” - nagrada najinventivnijem poduzetniku

Na web stranicama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva možete pronaći svu popratnu dokumentaciju za sudjelovanje na Natječaju.

Cijelu vijest možete dobiti na ovom linku .


Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Najslasniji burgeri u gradu
Porsche Istra