Početna
Nedjelja, 26.Ožujka 2017 (11:16:42) - Godina:15

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Edukativna radionica za iznajmljivače

U PU Istarskoj jučer predstavljena Prometna učilica na webu

Zanimljivosti, 12.03.2009.

Policijski službenik Josip Lukić iz odjela za sigurnost prometa na cestama je jučer na redovnoj tiskovnoj konferenciji u PU Istarskoj javnosti prezentirao Prometnu učilicu.

Radi se o web aplikaciji koja je izrađena sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u sklopu provođenja promidžbenih aktivnosti, sa ciljem da školskoj djeci omogući upoznavanje s osnovama prometne kulture, prometnih propisa i poželjnog ponašanja u prometu.

Prilagođena je uzrastu djece od prvog do osmog razreda osnovne škole, te obrađuje dvije tematske cjeline – kretanje pješaka u prometu i vožnju bicikla, kako kroz poučne sadržaje, tako i kroz pitanja za provjeru znanja.

Kako bi svoje znanje moglo provjeriti što više školske djece iz svih krajeva naše zemlje, „Učilica" je dostupna putem najkorištenijeg medija populacije mladih – Interneta. „Prometna učilica“, u sklopu „Školske učilice“ može se pronaći na adresi http://prometnaucilica.skole.hr a korisnički podaci, korisničko ime i lozinka za pristup Prometnoj učilici, dobit će se u školi.

Više informacija ovdjeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Sabina travel - Poreč
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi
Europrotekt – vaš sigurni partner u prevenciji, sprečavanju i gašenju požara