Početna
Petak, 23.Lipnja 2017 (03:53:11) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Swatch Beach Volleyball Major Series Poreč 2017.
aMORE festival Poreč

U PU Istarskoj jučer predstavljena Prometna učilica na webu

Zanimljivosti, 12.03.2009.

Policijski službenik Josip Lukić iz odjela za sigurnost prometa na cestama je jučer na redovnoj tiskovnoj konferenciji u PU Istarskoj javnosti prezentirao Prometnu učilicu.

Radi se o web aplikaciji koja je izrađena sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u sklopu provođenja promidžbenih aktivnosti, sa ciljem da školskoj djeci omogući upoznavanje s osnovama prometne kulture, prometnih propisa i poželjnog ponašanja u prometu.

Prilagođena je uzrastu djece od prvog do osmog razreda osnovne škole, te obrađuje dvije tematske cjeline – kretanje pješaka u prometu i vožnju bicikla, kako kroz poučne sadržaje, tako i kroz pitanja za provjeru znanja.

Kako bi svoje znanje moglo provjeriti što više školske djece iz svih krajeva naše zemlje, „Učilica" je dostupna putem najkorištenijeg medija populacije mladih – Interneta. „Prometna učilica“, u sklopu „Školske učilice“ može se pronaći na adresi http://prometnaucilica.skole.hr a korisnički podaci, korisničko ime i lozinka za pristup Prometnoj učilici, dobit će se u školi.

Više informacija ovdjeMobilna verzija članka

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Pogrebne usluge Silentium
Fast Food Dada Poreč
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 4
HAK Auto-klub Poreč