Mob:
Početna
Ponedjeljak, 23.Listopada 2017 (13:44:11) - Godina:15

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
CROFISH - međunarodni ribarski sajam Poreč, dvorana Žatika - 26.-28.10.2017.
Poreč DOX #7 - 6. - 11.2017.

U PU Istarskoj jučer predstavljena Prometna učilica na webu

Zanimljivosti, 12.03.2009.

Policijski službenik Josip Lukić iz odjela za sigurnost prometa na cestama je jučer na redovnoj tiskovnoj konferenciji u PU Istarskoj javnosti prezentirao Prometnu učilicu.

Radi se o web aplikaciji koja je izrađena sredstvima Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, u sklopu provođenja promidžbenih aktivnosti, sa ciljem da školskoj djeci omogući upoznavanje s osnovama prometne kulture, prometnih propisa i poželjnog ponašanja u prometu.

Prilagođena je uzrastu djece od prvog do osmog razreda osnovne škole, te obrađuje dvije tematske cjeline – kretanje pješaka u prometu i vožnju bicikla, kako kroz poučne sadržaje, tako i kroz pitanja za provjeru znanja.

Kako bi svoje znanje moglo provjeriti što više školske djece iz svih krajeva naše zemlje, „Učilica" je dostupna putem najkorištenijeg medija populacije mladih – Interneta. „Prometna učilica“, u sklopu „Školske učilice“ može se pronaći na adresi http://prometnaucilica.skole.hr a korisnički podaci, korisničko ime i lozinka za pristup Prometnoj učilici, dobit će se u školi.

Više informacija ovdjeMobilna verzija članka

Oglasi

Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Sabina travel - Poreč
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Mirtex International d.o.o.
DiD Poreč - generalni zastupnik Allianz osiguranja i A-Z Fondovi