Početna
Srijeda, 26.Veljače 2020 (17:57:47) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Autowill otvorena vrata
Di si generacijo 2020.

Prometna nesreća u Varvarima: u frontalnom sudaru teško ozlijeđeni V.V. (27) iz Poreča i M.R. (31) iz Kringe

Crna kronika, 28.04.2008. Piše: D. Požarić

Danas nakon 14 sati došlo je do teške nesreće u mjestu Varvari, na istočnom ulazu u Poreč. Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do frontalnog sudara osobnih automobila "Volkswagen golf" i "audi", a koliko je udarac bio silovit svjedoče naše fotografije, na kojima se vidi da su vatrogasci vozača iz jednog od vozila morali vaditi čupanjem vozačkih vrata.

aU prvom trenutku je porečka prometna policija zatvorila cestu za sav promet, a vozila preusmjerila kroz Varvare. No, kad su vatrogasci završili sa svojom akcijom spašavanja, pustili su promet da teče naizmjenično iz smjera Poreča i Pazina. Usprkos tome, došlo je do velikih gužvi jer je vrijeme kad se većina zaposlenih vraća sa posla kućama, te su iz se svih smjerova stvorile kolone vozila koje sporo napreduju.

Kako smo neslužbeno doznali, "golfom" je upravljao V.V. star 27 godina iz Poreča, dok se za upravljačem "audija" nalazio M.R. (31 godina) iz Kringe. Parentium.com doznaje, također neslužbeno, da su ozljede oba vozača okarakterizirane kao teške.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Poreč

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Najslasniji burgeri u gradu
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Cafe bar Soggiorno
HAK Auto-klub Poreč