Logo - www-parentium.com
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore

Rasprodane prve kotizacije za ovogodišnji Ironman 70.3 Poreč

12.01.2022. (12:55)

Prve kotizacije za utrku Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč koji će se održati 16. listopada, već su početkom godine u potpunosti rasprodane. Trenutno je u prodaji drugi razred za sportaše koji odaberu Hrvatsku kao svoju triatlonsku destinaciju u listopadu.

-Raduje nas velik interes triatlonaca za utrku u Hrvatskoj. Ponosni smo, naravno, što je prvi razred kotizacija rasprodan i vjerujem da ćemo u organizacijskom smislu opravdati povjerenje sportaša, ističe Goran Vrus, direktor utrke.

Ironman 70.3 označava distancu u miljama koju sportaši trebaju proći u tri discipline – 1.2 milje plivanja, 56 milja bicikliranja te 13.1 milja trčanja (izraženo u km je to 113 ukupno, 1.9 km plivanje, 90 km bicikliranja te 21.1 km trčanja).

Starta se plivačkom trasom u Zelena Resortu u Poreču, ispred Hotela Parentium. Tranzitna zona planirana je ispred Hotela Molindrio, a biciklistička trasa protezat će se do Buzeta i natrag. Posljednja, trkačka trasa započinje u tranzitnoj zoni u Zelena Resortu, do starog grada Poreča i natrag te do Funtane i natrag. (dp)