Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Otvoren natječaj za stipendije u Valamar Rivieri

Stipendije u Valamaru (ilustracija)
25.11.2021. (08:14)

Kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma i sporta, Valamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist nudi program stipendiranja u vrijednosti od 2.000 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci, sve do završetka školovanja.

U hotelima, kampovima i ljetovalištima učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu školsku godinu i uredno maturiraju. Stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija Valamar osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.

-Valamar stipendije doprinose poticanju i podršci mladima za upis i završetak obrazovanja za ugostiteljsko-turistička zanimanja te se podiže ukupna kvaliteta hrvatskog turizma, kao i razina kompetencija i vještina djelatnika u ugostiteljstvu i turizmu, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamaru.

Na natječaj za stipendiju moguće se prijaviti putem obrasca. Za dodatne informacije učenici i roditelji mogu pisati na mail adresu: stipendije@valamar.com. (dp)