Logo - www-parentium.com
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6

Sutra započinje Sport Fest: Na programu predavanja olimpijaca i Red Bull BMX natjecanje

14.10.2021. (14:51)

Jubilarno peto izdanje Sport Festa počinje svečanim otvaranjem u dvorani Žatika 15. listopada u 11 sati, nakon kojeg će se dodijeliti JUMP nagrade u 7 kategorija za doprinose i ostvarenja u sportu pojedincima, klubovima, organizacijama i gradovima, najavili su danas Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča i Alan Balen, izvršni direktor Sport Festa, na konferenciji za medije.

Festival će sadržavati konferencijski program, a za posjetitelje je tu i sajamski prostor s velikim brojem izlagača sportskih aktivnosti i opreme. Sport Fest završava u nedjelju.

– Možemo istaknuti cijeli niz konferencijskih predavača kao što su Zlatko Mateša, Siniša Krajač, Tin Srbić, Ana Đerek, Igor Boraska, Danijel Šaškin, Dubravko Šimenc, Nikola Pilić, Hrvoje Horvat, Martin Sinković i još mnogi drugi. Uz ovo, čeka nas i sajamski dio, niz aktivnosti koje uključuju Run Fest utrku, crossfit i body building natjecanja, dodgeball utakmice, hrvatski lacrosse kup, flying disc, obaranje ruku, plesno natjecanje, freestyle nogomet i još mnogo toga, najavio je Balen.

Uz sve navedeno, i ove godine održat će se i Red Bull BMX nastupi dok je petak navečer rezerviran za predstavu "Samo preko njega mrtvog" Renea Bitorajca i Jana Kerekeša koja će se održati u Žatici.

– Sport Festu mjesto upravo tu, u Poreču i zato hvala organizaciji koja se ponovno vratila u Poreč, koja je tu bila i lani kad gotovo nije ni bilo manifestacija. Rekao bih da je ovo idealna manifestacija za sve, izjavio je Peršurić.

Detaljni program dostupan je na stranicama Sport Festa. (ls)