Logo - www-parentium.com
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina

Galateice u Ljubljani osvojile medalje

13.10.2021. (09:08)

Proteklog su vikenda članice Kluba ritmičke i estetske gimnastike Galatea iz Funtane uspješno otvorile sezonu natjecanja nastupivši na dvodnevnom natjecanju 33. MTM u Ljubljani. Osam Galateica natjecalo se u A i B programima u jakoj konkurenciji dvadesetak klubova iz Slovenije, Italije, San Marina, Austrije, Mađarske, Litve i Češke.

U kategoriji A je Lena Pršeš osvojila treće mjesto u vježbi s obručem u kategoriji 2013. godišta. Viktorija Rakovac osvojila je treće mjesto u vježbi s loptom za 2011. godište, Iana Benčić za 2009. treće mjesto u vježbi s loptom. Juniorka Siena Gančev plasirala se na četvrto mjesto u vježbi s loptom, dok je Pia Kovačić bila ukupno treća u kategoriji juniorki, te treća u vježbama s loptom i obručem.

Stefani Fariš bila je zlatna u kategoriji B 2012. godište, kao i Aida Karabegović u B 2011. Seniorka Ivana Kraljević natjecala se u vježbi s obručem te osvojila treće mjesto.

KREG Galatea bit će domaćin 30. Ekipnog, višebojskog i pojedinačnog prvenstva Hrvatske u ritmičkoj gimnastici te Završnice kupa Hrvatske u B i C programu, koji će se u novootvorenom centru Saline u Vrsaru održati od 5. do 7. studenog. Prisustvo gledatelja biti će moguće ako to budu dozvoljavali epidemiološki uvjeti. (dp)