Logo - www-parentium.com
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore

Lions klub Poreč raspisao stipendiju za studente poljoprivrednog smjera

12.10.2021. (10:08)

Lions klub Zrinjevac i Lions klub Poreč raspisali su natječaj za stipendiranje jednog studenta sa područja Istre na studiju poljoprivrednog smjera za školsku godinu 2021./2022.

Visina stipendije iznosi 1.000 kuna mjesečno, kroz najviše šest semestara, a ostvaruje se kroz projekt „Lions maslinika dobrote“.

– Sada se nalazimo pred izborom drugog studenta kojeg ćemo odabrati i stipendirati u naredne tri godine, izjavili su iz Lions Poreča.

Naime, berbom maslina u masliniku posađenom 2018 godine na imanju obitelji Rossi u Bajkinima pored Vižinade u kojoj sudjejuju Lionsi iz svih krajeva Hrvatske ostvaruju se primanja za stipendiju koju je do sada primala jedna studentica trogodišnjeg studija poljoprivrede u Poreču.

Prijave na natječaj se primaju do 30. listopada. Pravo na stipendiju imaju studenti prve tri godine fakulteta s prebivalištem na području Istre i koji borave na tom području.

Molba za stipendiju podnosi se u pisanom obliku sa naznakom: Lions klub Poreč, Brulo bb, 52440 Poreč, a šalje i na mail adresu tajnik@lions.hr.

Više informacija dostupno je na internet stranicama Lions kluba. (ls)