Logo - www-parentium.com
Histris - najveći Istrijan na roštilju!

Nogomet: Jadran u Labinu nastavio pobjednički niz

13.09.2021. (09:25)

Nogometaši porečkog Jadrana još su jednom gostujućom pobjedom nastavili stopostotni niz u novoj sezoni 3. HNL Zapad. Nakon teškog gostovanja na Grobniku i domaće pobjede na Krkom, teškim gostovanjem u Labinu pokazali su da će Jadran i ove godine biti jedan od kandidata za vrh tablice. Desetkovani pred utakmicu, ostali su i bez standardnog braniča Paola Bernobića, a od 62. minute i s igračem manje. No, svejedno, igrači Dalibora Šurana predvođeni dvostrukim strijelcem Matom Ivetićem i Igorom Lepinjicom porazili su domaćina rezultatom 3 - 2 i uz Crikvenicu zauzeli 1. mjesto na tablici.

Trener Šuran nije krio zadovoljstvo utakmicom: Još jednom smo zasluženo pobijedili, moji dečki su pokazali zajedništvo i karakter. Iako smo se cijeloga tjedna mučili s ozljedama, kontrolirali smo utakmicu i zasluženo pobijedili. Bili smo bolji i s igračem manje, zabili smo gol, a nedostajalo je samo malo mirnoće u zadnjem dodavanju da naša pobjeda bude i uvjerljivija. Idemo utakmicu po utakmicu vjerujem da možemo daleko dogurati, zaključio je Šuran.

RUDAR TRANS EURO – JADRAN POREČ 2:3

Stadion Zelenice. Sudac: Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina)
Strijelci: 0:1 Ivetić (38), 0:2 Lepinjica (54), 0:3 Ivetić (69), 1:3 Macan (87), 2:3 Macan (89)
Žuti kartoni: Kurtić, Pavlović (Rudar) Terlević (Jadran)
Crveni karton: Radman (64, dva žuta kartona)

Rudar: T. Macan, Načinović, Ban, Golja, Giljanović, I. Macan, Juričić (46 Pavlović), Rudan, Licul, Boucaux (55 Stepčić), KurtićJadran: Pavlić, Ilić, Mofardin, Lepinjica, Ivetić, Herak (80 Leko), Ereiz, Radman, Terlević, Bernobić (22 Tikas), Vlizlo (90 Mendiković)

Uz seniore, i članovi Škole nogometa su započeli sa svojim natjecanjima, rezultate donosimo u nastavku: