Logo - www-parentium.com
Mađioničar Albin - iluzionist

Zagrebačka ulica u Poreču zatvorena za promet 17. i 18. rujna

13.09.2021. (08:05)

Zagrebačka ulica u Poreču bit će dva dana zatvorena za promet i biti otvorena za ljude, javljaju iz Udruge zona. Neslužbeni dio programa je freestyle - dođi na ulicu, igraj briškulu i trešete, šah, kuliraj, čitaj knjigu, baci oko na odgovore iz ankete koja se provodi ovdje(https://bit.ly/3tCKnSz), crtaj, podijeli uspomene o gradu ili nešto sasvim deseto...

Zatvaranje Zagrebačke organizirano je u sklopu projekta "Poreč Living Streets" kojeg Grad Poreč provodi s partnerima, gradskim poduzećem Parentium d.o.o. i udrugom Zona za poboljšanje kvalitete življenja, a u sklopu EU projekta EUKI Living streets koji je okupio zajednicu europskih gradova u energetskoj tranziciji Energy Cities, Organizacije Terra Hub iz Hrvatske, Oeste Sustentavel iz Portugala i Sustainable City Network iz Grčke.

Žive ulice dio su Europske klimatske inicijative (EUKI) njemačkog Saveznog ministarstva za okoliš, zaštitu prirode i nuklearnu sigurnost (BMU)
Living Streets is part of the European Climate Initiative (EUKI) of the German Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety (BMU)

Program

Program možete pogledati i ovdje.

Sve će se odvijati u skladu s epidemiološkim mjerama. (dp)