Logo - www-parentium.com
Cafe bar Soggiorno

Uspješan nastup porečkih bodybuildera na državnom prvenstvu u Čakovcu

15.09.2020. (16:03)

Nakon poduljeg perioda bez natjecanja u specifičnim uvjetima za treniranje uzrokovanih pandemijom koronavirusa, članovi porečkog Bodybuilding kluba „Veli Jože” uz velike su napore ipak uspjeli održati vrlo visok nivo natjecateljske forme te su 11. i 12. rujna spremni nastupili na 23. prvenstvu Hrvatske u Čakovcu.

Najznačajnije uspjehe od osam odabranika trenera Anite i Tonija Radovčić na državnom su prvenstvu ostvarili Milan Radić i Lorena Majerić, okitivši se medaljama u svojim disciplinama.

Radić je u kategoriji mens physique u konkurenciji seniora osvojio srebrno odličje, dok je Majerić u kategoriji bikini fitness stigla do srebra.

Vrlo dobre rezultate ostvarili su i Darian Paladin kao peti u seniorskoj kategoriji classic bodybuilding, Marijan Jakovčić koji je u kategoriji mens physique u juniorskoj konkurenciji zauzeo 6. mjesto, te Tatjana Pačelat koje je u kategoriji bikini fitness u seniorskoj konkurenciji također zauzela 6. mjesto.

Valja pohvaliti i ostale natjecatelje kluba Nenada Markovića, Mitu Đekić Bočkaj i Maju Baričević, kojima je nastup u Čakovcu bio prvi na državnom prvenstvu.

U jesenjem dijelu sezone plan nastupa vrlo je neizvjestan zbog specifičnih okolnosti koje trenutno vladaju u sportu, no, sigurno je da će spremni dočekati bilo koji eventualni nastup, kažu u porečkom klubu. (dp)