Logo - www-parentium.com
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6

Početak nove sezone OK Poreča

14.09.2020. (09:20)

Skupštinom odbojkaškog kluba Poreč, održanom 18. srpnja, okončalo se razdoblje "zlatnih godina" porečke odbojke. Na Skupštini je obznanjeno da trener Miodrag Stojaković - Miki, napušta klub čime se završava desetogodišnje razdoblje koje će biti upisano zlatnim slovima u povijest porečke odbojke.

Na pragu nove sezone Superlige koja kreće sljedećeg vikenda Porečanke kreću sa dva gostovanja, prvo u Zagrebu sa ekipom HAOK Mladosti, koje su potvrdile dobru formu na početku sezone osvajanjem Hrvatskog kupa. Zatim u drugom kolu slijedi gostovanje u Osijeku. Sastav ekipe je nepoznanica, a sačinjavaju je uglavnom juniorke i kadetkinje koje predvode juniorske reprezentativke Larisa Pauletić i Rebecca Scoria.

Pred novim Izvršnim odborom kluba i "novim" trenerom Draganom Salapurom veliki je zadatak prvenstveno da se Porečka škola odbojke vrati na stare staze uspjeha, da se stvori i povrati zajedništvo igračica, roditelja, ljubitelja odbojke i vjera u klub. Dok je pred "seniorskom" ekipom kluba još jedna godina borbe za opstanak u Superligi.

Najveći izazovi očekuje mlađe kadetkinje Poreča koje od 25. do 27. rujna igraju na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje u Zadru, mora se naglasiti da je to nažalost jedina kompletna ekipa mlađih kategorija kluba. (ls)