Logo - www-parentium.com
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina

Na Gradskom kupalištu sutra starta dječji ljetni kamp

Slika iz popularnog dječjeg ljetnog kampa (Grad Poreč)
28.06.2020. (09:38)

Sutra kreće s radom prva smjena dječjeg ljetnog kampa na Gradskom kupalištu u Poreču. Popularni kamp time ulazi u svoju 23. godinu održavanja. 

-Ovaj tradicionalni i najpoznatiji ljetni program za tristotinjak djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta Grad Poreč sufinancira od prve godine, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, te uče nove vještine, ističu iz Grada.

Roditelji, djeca i svi zainteresirani za rad kampa mogu doći danas od 12 od 14 sati na Gradsko kupalište i dobiti sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kamp ove godine upisuje 20-ero djece po skupini kroz četiri smjene te će imati ukupno 80 djece po smjeni. Posebno će se voditi računa o dezinfekciji prostora i predmeta te pridržavanju ostalih preporuka.

Kamp će raditi svaki dan osim nedjelje, a svaka od četiri smjene traje po 12 dana. Prva smjena se održava od 29.6. do 11.7., druga od 13.7. do 25.7. treća od 27.7. do 8.8., a četvrta od 10.8. do 22.8. Radno vrijeme je od 6.45 do 16.15 sati, a djeca će se organizirati u grupe prema dobi i aktivnostima.

-Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođene aktivnosti odvijat će se kroz školu plivanja, sportske aktivnosti, kreativne radionice i mnoge druge. Sve aktivnosti i novosti iz Kampa mogu se pratiti putem Facebook stranice Kampa, podsjećaju iz Grada. (dm)