Logo - www-parentium.com
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore

Ivan Brčić iz Poreča u suradnji s DJ Denisom Goldinom objavio remix singla Borisa Štoka

18.05.2020. (11:15)

Porečki DJ JohnnyB je zajedno u suradnji sa pulskim DJ Denisom Goldinom objavio novi remix singla “Uvijek dio mene” Borisa Štoka izdanog za Aquarius Records.

– Prva pomisao kad smo čuli pjesmu je bila kako pristupiti ovako moćnom vokalu i snažnim emocija koje prenosi tekst. Tako je nastala ideja da sama glazba mora pratiti vokal na način da se postepeno razvija melodijama klavira i električne gitare. Cilj je bio napraviti remix koji "teče" kontinuirano i pobuđuje emocije, naglasio je u priopćenju za medije Goldin.

Denis Goldin je DJ, glazbeni producent i profesor u glazbenoj školi u Puli čije pjesme izvode Dj-i kao što su Nicky Romero, Don Diablo, Ummet Ozcan. U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena kao što su - Detour, Ivana Kindl, Nina Badrić, Marko Tolja,a nastupao je na eventima poput Ultra Europe, Sea Star Festival Umag, Adria Summer Festival.

Ivan Brčić ili JohnnyB je DJ i rezident DJ u porečkom klubu Byblos. Svoj singl "Forever" izdao je za talijansku izdavačku kuću Kingside Recordings, a dospio je i na 15. mjesto Beatport Top100 ljestvice. Početkom 2020. godine izdao je pjesmu "I Like That" za Aquarius Records. (ls)