Logo - www-parentium.com
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6

Stožer civilne zaštite Poreč: Zaprimljeno gotovo 1500 zahtjeva za propusnice

25.03.2020. (09:14)

Na području Poreča je zaprimljeno više od 1500 zahtjeva za izdavanje propusnica u posljednjih dva dana od kako je na snagu stupila Odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta.

– Stožer se reorganizirao, angažirao se dodatan broj ljudi te se zahtjevi obrađuju. Molimo ljude za razumijevanje, jer je u kratkom razdoblju stvoren veliki pritisak na cijeli sustav. Moramo posebno voditi računa o hitnim slučajevima, odnosno, zahtjevima od vitalnog značaja. I u drugim je gradovima slična situacija te se svi trude u što kraćem roku odgovoriti na poslane zahtjeve, poručuju iz Stožera civilne zaštite Poreč.

Podsjetimo, propusnice o napuštanju mjesta prebivališta zbog hitnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština, Stožer civilne zaštite Grada Poreča izdaje tako da se ime i prezime, OIB, adresa, broj telefona, e-mail te razlog korištenja propusnice dostave na mail adresu: info@porec.hr.

Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.

Zahtjev za izdavanja propusnice može se dostaviti i putem telefona 052/451-099 te će ga ispuniti dežurna službena osoba. (ls)