Logo - www-parentium.com
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore

Glomazni otpad: Iz Usluge traže pomoć građana u zaštiti svojih djelatnika

23.03.2020. (11:26)

Iz gradskog komunalnog poduzeća Usluga Poreč mole korisnike da se zbog zaštite njihovih djelatnika suzdrže od prekomjernog stvaranja otpada.

I Usluga je, naime, zbog epidemiološke situacije primorana pridržavati se donesenih odluka i donijeti vlastite kojima želi zaštiti zdravlje djelatnika, bez kojih ne bi prikupljati otpad te koji se i u ovoj situaciji svim snagama trude održati grad čistim.

-Potpuno nam je jasno da svi želite što bolje iskoristiti ovaj period i trudite se biti aktivni i produktivni, pa ste iskoristili ovo vrijeme za radove i čišćenje svojih kuća i okućnica. Zbog navedenog, došlo je do značajnog povećanja odvoza glomaznog otpada koji ovim tempom nećemo moći kvalitetno i na vrijeme zbrinuti budući da smo zbog zdravlja i sigurnosti naših djelatnika morali smanjiti radne skupine, kao i što je više moguće smanjiti njihov međusobni kontakt, javljaju iz Usluge i mole građane da se u narednom periodu suzdrže od radova kojima se povećava količina glomaznog otpada, kako bi ga se moglo pravovremeno zbrinuti, bez da se u opasnost dovode djelatnici koji i u ovoj situaciji moraju nastaviti sa svojim radom.

-Ne prekidamo uslugu odvoza glomaznog otpada te ćemo se i dalje truditi odraditi sve zahtjeve koje zaprimimo, ali vas sve zajedno ovim putem molimo na suradnju i podršku, stoji u propćenju iz Usluge uz zahvalu i želju da svi zajedno uspijemo sačuvati svoje obitelji. (dp)