Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Za ljubitelje plesa: početak nove plesne sezone u Poreču

Foto: Arhiva
11.01.2020. (11:07)

Veseli vas ples i želite na jednostavan i najbrži mogući način naučiti lijepo i pravilno plesati? Želite učiti plesati od najboljih? Onda će vas vjerojatno kao buduće polaznike – potpune početnike (i one s dvije lijeve!), razveseliti vijest da u nedjelju, 19. siječnja u 20 sati u Domu obrtnika Poreč počinju upisi u novu plesnu sezonu plesne škole Dansel pod vodstvom Elia Bašana, međunarodnog plesnog suca i trenera plesa.

Kao i do sada, tečajevi će se održavati nedjeljom u dva ili tri termina; jedan za nove polaznike (apsolutne početnike), drugi za napredne polaznike, tj. sve one koji su ranije završili početnički tečaj. Treći termin namijenjen je ljubiteljima argentinskog tanga – onima koji ga već plešu i onima koji ga tek žele naučiti plesati.

Mole se svi polaznici koji prvi put dolaze na ples i oni koji su ranije završili početnički tečaj, kao i svi oni koji već godinama plešu u naprednoj grupi, da dođu u nedjelju u 20 sati na dogovor i upis.

U ovogodišnjem, novom / starom programu su standardni plesovi (Valcer engleski i bečki, Foxtrot, Tango, Disco hustle i Polka), latino plesovi (Cha cha cha, Rumba, Samba, Merengue, Argentinski tango i Paso doble), karipsko-kubanski plesovi (Salsa na jedan i dva, Bachata, Kizomba i Pachanga) te kreiranje programa prema želji većine polaznika.

Zato vas plesna škola Dansel, jedina licencirana u Istri i Primorsko-goranskoj županiji poziva, da se i ove godine odazovete na stručno plesno usavršavanje uz tradiciju i kvalitetu koje u njoj idu ruku pod ruku.

Tečaj je namijenjen svima koje ples veseli i žele obogatiti svoj život novom i lijepom tjelesnom aktivnošću.

Info tel: 098 224 291