Logo - www-parentium.com
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore

Grad Poreč: Postavljanje lokota na vrata Vau Parka prijavljeno policiji

Komunalni redari su uklonili lokot i lanac s ulaza u Vau park
10.09.2019. (11:59)

– Grad Poreč nije postavio lokot na ulazna vrata Vau parka na Finidi. Komunalni redari su ga po dojavi građana odmah uklonili, a njegovo postavljanje prijavili policiji, odgovor je na upit kojeg je Parentium jučer postavio gradskoj upravi vezano uz nedavna događanja u Vau parku na Finidi.

Podsjetimo, jučer su društvene mreže preplavile fotografije nezadovoljnih korisnika Vau parka koji su neugodno iznenadili lokotom i lancem na ulaznim vratima.

Iz Grada poručuju kako su izgradnjom parka htjeli podići standard i osigurati novu ponudu za sugrađane, a napominju kako je odluka o gradnji Vau parka prošla sve potrebne procedure i javnost je o tome i pravovremeno informirana.

– Od početka korištenja Vau parka, korisnici su Gradu u više navrata prijavili uznemiravanje od istih osoba. Kako se radi o remećenju javnog reda i mira, takve je stvari bilo potrebno prijaviti policiji, što svjedoci nisu učinili. Kako bi se smanjile tenzije oko samog parka, Grad je prije sezone privremeno prekinuo završne radove na Vau parku koji tijekom sezone nisu ni mogli biti dovršeni, poručuju iz Grada na upit Parentiuma.

Grad u više navrata vodio i razgovore s korisnicima, kao i sa stanarima u blizini Vau parka, nudeći kompromisna rješenja, no dogovor, sudeći prema lokotu na vratima, nije postignut. (lš)