Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Duo EurAsia zatvara 58. Koncerte u Eufrazijani

04.09.2019. (13:46)

Duo EurAsia, koji čine tajvansko-kanadska pijanistica Catherine Lan i slovenski pijanist Jure Rozman, svojim će nastupom u petak u 21 sat zatvoriti ovogodišnje 58 Koncerte u Eufrazijani.

Oboje aktivno djeluju na Floridi kao koncertantni solisti, pedagozi na glazbenom fakultetu, komorni glazbenici te umjetnički ravnatelji Rosemary Duffy Larson u Fort Lauderdaleu. Kao Duo EurAsia nastupali su u SAD-u i Europi, a ovog ljeta su imali prvo veće gostovanje u Kini.

U Poreču će izvesti skladbe Franza Schuberta, Sergeja Rachmaninova, Claudea Debussyja, Mauricea Ravela i Gabriela Fauréa.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti na ulazu u Eufrazijevu baziliku na dan koncerta od 19 sati. Ulaznice je moguće rezervirati ili kupiti putem interneta na rezervacije@poup.hr. Za umirovljenike i djecu ispod 12 godina ulaz je besplatan.

Koncerti se odvijaju u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč, pod pokroviteljstvom Grada Poreča-Parenzo, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Istarske županije, Porečke i pulske biskupije te Župnog ureda Poreč, Turističke zajednice Grada Poreča i Austrijskog kulturnog foruma, a pod sponzorstvom Damjanić vina te Pizzerije Dali. (dp)