Logo - www-parentium.com
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom

Idući tjedan: Panta kuha Večeru za 5 na selu

Vladimir Pantović
25.05.2019. (10:12)

Vladimir Pantović Panta iz Varvari će s još četvero natjecatelja iz Istre odmjeriti snage u prvom tjednu nove sezone RTL-ove emisije Večera za 5 na selu, koja počinje u ponedjeljak.

Deseta sezona popularnog showa kreće upravo u Istri. Radnja svaki tjedan seli u novu županiju i prati kulinarske pothvate novih petero kandidata, najavljuju s RTL-a. Cilj je predstaviti tradicionalnu hranu sela i manjih mjesta.

Panta slovi za velikog znalca u kuhinji, za njim su nastupi u više televizijskih emisija, a za njegovom se trpezom rado goste prijatelji i znanci, uglednici i političari. Pasionirani je ribič i ambasador lokalnih jela i namirnica. No, nastup mu neće biti lagan jer konkurencija je u prvom tjednu Večere za 5 na selu sve samo ne slaba.

Porečanka Jasna Matić koja živi u Višnjanu također je već nastupala u kulinarskom showu, odlično poznaje lokalne namirnice te se vješto snalazi i s modernom i s tradicionalnom kuhinjom. Vrsna kuharica Zdenka Jakus iz Žminja svojevremeno je ispekla rekordnu pincu, tešku čak 27 kilograma; u kuhinji se oslanja na zdravu i domaću hranu, i umijeća stečena uz majku i baku.

Mladi web dizajner Kristijan Benić iz Poreča pobjednik je četvrte sezone showa „Tri, dva jedan - kuhaj!“, a još mlađa Karla Bedžeti iz okolice Pazina pripremat će tradicionalna jela u veganskom stilu.

Večera za 5 na selu prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat te petkom u 20 sati.

Fotografije: RTL.HR (dp)

Jasna Matić
Jasna Matić
Kristijan Benić
Kristijan Benić
Karla Bedžeti
Karla Bedžeti
Vesna Jakus
Vesna Jakus