Logo - www-parentium.com

MOT 08 osvojio 27 nagrada na International Dance Openu u Zagrebu

14.05.2019. (08:10)

Plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 sudjelovale su u konkurenciji više od 12.000 plesača iz 20 zemalja na međunarodnom plesnom natjecanju „International Dance open " održanom u Zagrebu od 9. do 12 svibnja

Od 29 koreografija koje su izvele plesne skupine Angels, Twinkle Aria, Space, Simple, Fame, Feniks i Magic, tri solista, pet dueta, četiri trija i dva kvarteta nagrađeno ih je 27, a među nagradama su 14 prvih, 7 drugih i 5 trećih.

Najmlađa skupina Angels nagrađena je s dva prva mjesta za koreografije "Bees" i "Thousand years" te jednim drugim mjestom za koreografiju "Small cowboys". Skupina Twinkle osvojila je također dva prva mjesta za koreografije "Cat in the hat" i "In emerald town" i jedno drugo mjesto za koreografiju "My battle".

Prva mjesta osvojile su skupine Simple i Space za koreografije za koreografiju "Oceans" i "Your love". Prva je bila i koreografija Nightmare" a druga "Aria" skupine Aria.

Koreografija "Yesterday" skupine Fame osvojila je treće mjesto, a četvrto koreografija "Hey Pachuco".

Skupina Fenix osvojila je s koreografijom "Puls" drugo mjesto, dok je najstarija skupina Magic osvojila prvo mjesto za koreografiju "Give me love".

Skupine Magic i Fenix briljirale su u zajedničkoj koreografiji "Proud Mary" te su osvojile prvo mjesto.

Mot 08 su ove godine predstavljale i tri solistice: Nina Gmitrović koja je osvojila prvo mjesto s koreografijom " Show me", Sara Antolović s visokim drugim mjestom za koreografiju "Stone cold" te Vita Prpić koja je osvojila treće mjesto s koreografijom "Someone".

Duet najmlađih predstavnica Lore Kosić i Mile Švarcov nagrađen je prvim mjestom za koreografiju "Beauty box".

Koreografijom "Pink Panther" bile su zapažene i Nika Jerković i Sara Kocijančić te su nagrađene prvim mjestom.

Zara Lena Wiese i Viktorija Vošten osvojile su treće mjesto za koreografiju " Towards the sun", Ema Sedmak i Sara Nerlović osvojile su prvo mjesto s koreografijom "Torn", a visoko četvrto mjesto su osvojile i Magdalena Ćosić i Elena Gluhak za koreografiju "Try

Trio Helene Trifunac, Rahele Domnik i Hanne Kocijančić osvojio je prvo mjesto s koreografijom "People help the people".

Koreografija "Titanium" tria Nike Jurišević, Ene Jerković i Vanesse Deković nagrađen je drugim mjestom, dok je jedno treće mjesto pripalo triu Stefany Seleši, Zari Hurtić i Nini Šalić s koreografijom " Possible".

Koreografija "If only" tria Mie Matovine, Ane Rakovac i Viktorije Ligović osvojio je četvrto mjesto.

Kvartet Dite Šegon, Lee Marijanović Ree Biogradlije i Sare Žufić osvojio je drugo mjesto s koreografijom "Candyman" dok je treće mjesto osvojila koreografija "Halo" kvarteta Lorene Simpsich, Nine Ritoše, Vanese Popović i Lane Brčić.

Koreografije "Aria" i "Nightmare" potpisuje Aleksandra Hodak dok sve ostale koreografije potpisuje Josipa Kalac. (MOT08/dp)