Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Valamaru novo priznanje Hrvatske udruge za odnose s javnošću

14.03.2019. (20:50)

Valamar Rivieri sinoć je u Zagrebu uručen Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću za komunikacijsku kampanju "Ponosni na dobar posao u Valamaru". Radi se o strukovnoj nagradi koju je HUOJ Valamaru i PR agenciji 404 dodijelio u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću za velika trgovačka društva.

Jedna je to od prvih kompanija u Hrvatskoj koja je provela integriranu komunikacijsku kampanju s ciljem jačanja imidža kao top poslodavca te privlačenja što većeg broja kvalitetnih kandidata za zapošljavanje.

Tijekom kampanje je prikupljeno 88 posto više prijava nego 2017. godine, putem sustava na web stranici stiglo je pet i pol tisuća prijava za posao u Valamaru, te je osigurano čak 140.403 dolazaka na web stranicu. Video kampanja pod redateljskom palicom Roberta Knjaza ostvarila je 756.000 pregleda, a tijekom kampanje ostvareno je oko devet milijuna prikaza online oglasa. U nekoliko mjeseci osigurano je 300 objava u medijima što je pridonijelo dodatnoj prepoznatljivosti Valamara kao poslodavca.

Nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću je iznimno vrijedno priznanje struke, a sinoć su dodijeljene nagrade u 10 različitih kategorija te posebne nagrade za Komunikatora godine, Antikomunikaciju godine i Grand PRix za razvoj struke te NajAgenciju 12. Grand PRix-a, kaže Valamar u priopćenju za medijime. (kb)