Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Odbojka: Porečanke rutinski protiv Rockwoola - 3:0 (25:20,25:20,25:21)

Arhiva
16.03.2017. (17:22)

Odbojkašice Poreča odradile su rutinski i drugi istarski derbi protiv Rockwoola ne dozvolivši gošćama iz Rovinja da dobiju niti jedan set. Igrale su koliko je trebalo za pobjedu i prva dva seta dobile sa sigurnih 25:20. U trećem su uglavnom vodile gošće, ali nisu svoju prednost nisu uspjele održati do kraja, pa su Porečanke slavile sa 3:0.

Ćorić se uspješno vratila na teren i odigrala prvu utakmicu nakon mjesec i pol bolovanja (sjetimo se, posljednji put je nastupila protiv Mladosti). Dok je u prvoj utakmici protiv Rockwoola u Rovinju povremeno ulazila u igru, Todorović je u Velom Joži odigrala prvu cijelu utakmicu.

-Ozljede nisu do kraja zaliječene, ali se djevojke vraćaju u formu. Pobjedom protiv Rockwoola teoretski su osigurale šesto mjesto, jer im i u slučaju gubitka oba meča sa 3:0 ostaje set prednosti pred Vukovarom, čak i ako Slavonke obje utakmice pobijede maksimalnim rezultatom. Treba nam još jedan bod da budemo sigurni u peto mjesto, a to ćemo imati priliku ostvariti ove subote u Novoj Gradišci, ili tjedan dana kasnije kod kuće protiv Vukovara, rekao nam je pomoćni trener Zoran Jendrašić zaključivši kako je Play off osiguran. (dp)