Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Istarska županija (napokon) dobila nove web stranice

30.03.2004. (Izvor:radio pula/ep/dp - Link ) Kako javlja Radio Pula, održano je predstavljanje novih web stranica županije a tom je prigodom župan Ivan Jakovčić izjavio da je oko 70% posla dovršeno.Stranice su objavljene na tri jezika (hrvatskom, talijanskom i engleskom) a sudeći prema raskoši njenih izbornika - obiluju informacijama.

U nedavnom razgovoru sa predstavnicima županijske vlasti doznali smo da je to početak e-government projekta usmjerenog k tome da građani putem interneta saznaju sve što ih zanima te da imaju mogućnost direktnog uticaja na poteze vlasti. Osim toga, planira se uvesti mogućnost obavljanja raznih poslova kod kojih birokracija, potreba za putovanjem i ostalo oduzimaju puno vremena.

Posebno je vrijedno spomenuti da stranice Županije nose znak certifikata ISO-9001 te je naša županija prva u Hrvatskoj koja je svoje djelovanje uskladila sa tim sustavom upravljanja kvalitetom.

Glavni urednik stranica je Doriano Otočan, izvedbu je provela FWD grupa iz Pule a dizajn potpisuje Studio stožer iz Pule.