Logo - www-parentium.com
HAK Auto-klub Poreč

Porečka pijanistica Tihana Arvaj u ponedjeljak u 21:00 u crkvi Gospe od Anđela

04.09.2006. Autor: D. Požarić

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč, u ponedjeljak 04. rujna u 21 sat, u Poreču će posljednji koncert u koncertnoj sezoni u crkvi Gospe od Anđela, održati pijanistica Tihana Arvaj.

Tihana Arvaj rođena je 1988. u Puli. Osnovno glazbeno obrazovanje stekla je u Osnovnoj glazbenoj školi Slavka Zlatića u Poreču. Srednjoškolsko obrazovanje nastavila je u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, u klasi prof. Čedne Osip. Sudjelovala je na natjecanjima kao solista i član komornih sastava. Od drugog razreda srednje škole redovito svake godine održava cjelovečernje koncerte. Nastupala je u inozemstvu (Njemačka, Italija) i u mnogim gradovima Hrvatske. Aktivno je polazila seminare istaknutih klavirskih pedagoga: A. Valdma, Đ. Stanetti, I. Švarc-Grenda, V. Babin i J. Zlatar. Ove je godine maturirala i upisala studij glasovira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, klasa prof. Jakša Zlatar.

U crkvi Gospe od Anđela već je nastupila ove godine u triju s violončelistom Stjepanom Hauserom i violinisticom Lanom Trotovšek.