Logo - www-parentium.com
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6

Poreč: U tijeku su pripreme za svibanjsko EP u karateu

Sastanak organizacijskog odbora i predstavnika Grada
14.01.2021. (13:47)

Jučer je u Poreču održan radni sastanak ususret Europskom seniorskom prvenstvu u karateu koje će se od 19. do 23. svibnja održavati u Žatici. Riječ je o posljednjem kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Tokiju koji će ugostiti više od 1200 sportaša.

Članovi organizacijskog odbora odbora Davor Cipek, Goran Šprem i Marko Paliaga predstavili su gradonačelniku Lorisu Peršuriću i njegovoj zamjenici Nadiji Štifanić Dobrilobić pojedinosti oko organizacije, a osim o realizaciji samog sportskog natjecanja razgovaralo se i o zajedničkim aktivnostima u promociji Poreča u budućem razdoblju.

Gradonačelnik je iskazao podršku u organizaciji i izrazio veselje što se nakon izazovne prošle godine velike sportske manifestacije polako vraćaju u Poreč, koji ima potrebnu infrastrukturu, iskustvo i kapacitete. Predsjednik Hrvatskog karate saveza Cipek izrazio je zadovoljstvo što je upravo Hrvatskoj dano povjerenje za organizaciju ovakve manifestacije u konkurenciji od 16 kandidata.

Članovi organizacijskog odbora nakon sastanka su obišli dvoranu Žatika, kao i smještajne kapacitete za natjecatelje i sudionike. (sj)

Obilazak Žatike
Obilazak Žatike