Logo - www-parentium.com
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6

Prvi vikend Adventa uz Nenu Belana i Fiumense

06.12.2019. (15:28)

U subotu ujutro će se na Adventu održati Slatko jutro s delicijama koje će za besplatnu degustaciju u 10 sati pripremiti učenici Turističko ugostiteljske škole Antona Štifanića iz Poreča. Predstava za djecu Mala priča o struji počinje u 11 sati, a odrasli će moći okušati sreću na nagradnom kolu sreće Hepi štanda.

U 18 sati odigrat će se predstava udruge Birikina Alisa u zemlji čudesa, a za 20 sati predviđen je početak koncerta Nene Belana i Fiumensa na Trgu Matije Gupca.

Tijekom vikenda u porečkom kinu igrat će filmovi Mala laž za veliki san i Jeksi.

U nedjelju u 17 sati na Trgu slobode upalit će se druga adventska svijeća, a uz adventski vijenac prigodan program izvest će zbor mladih Anđeli. Za nedjeljni zabavni program bit će zadužen Hit revival band.

Klizalište će biti otvoreno tijekom cijelog Adventa, svaki dan od 10 do 22 sata do 6. siječnja, uz besplatno klizanje i najam opreme te organiziranu besplatnu školu klizanja.

Besplatan vlakić sa stanicama na Tržnici Poreč i Adventu vozit će svakog petka, subote i nedjelje od 15 do 20 sati te na Badnjak i Staru godinu dodatno od 9 do 13 sati.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište, Usluga Poreč, Gradska knjižnica , Centar za mlade , Udruženje obrtnika, Sportska zajednica, Zajednica Talijana, te udruge, škole, vrtići i drugi.

Dodatni detalji dostupni su na web stranici i Facebook stranici Adventa u Poreču. (sj)