Logo - www-parentium.com
Pogrebne usluge Silentium

Seniori Jadrana zaključili polusezonu

06.12.2019. (08:20) Seniori porečkog Jadrana su podjelom bodova s Grobničanima zaključili prvi dio sezone u novoformiranoj 3. HNL Zapad. Strijelci za Jadran bili su najbolji strijelac ove polusezone Vice Miljanić u 31. minuti, te ponajbolji igrač i povratnik u ekipu Denis Tikas u 63., dok je za goste dva pogotka postigao Domagoj Prtenjača, u 40. i 80.minuti. 

Trener Dalibor Šuran rezimirao je posljednju utakmicu i kompletnu polusezonu: "Šteta što nismo ostvarili pobjedu u posljednjoj utakmici u ovoj godini, bili smo vrlo dobri svih 90 minuta, ali iskusne momčadi kao što je Grobničan znaju kazniti i najmanje pogreške. Pred nama je zimska pauza, u kojoj ćemo se prije svega dobro odmoriti i napraviti plan za proljetni dio, u kojem sa veseljem očekujemo povratak Manuela Perkovića i Davida Dujanića, bez kojih smo odigrali većinu utakmica. Njihov izostanak, ali i niz ozljeda i poslovne obaveze tjerali su nas da gotovo sve utakmice odigramo u različitoj postavi. Vjerujem da smo kvalitetniji od 6. mjesta na tablici i siguran sam da ćemo to u proljetnom dijelu i pokazati. Izdvojio bih Denisa Tikasa, koji se kasnije priključio ekipi i dao ogroman doprinos našim rezultatima te Vicu Miljanića koji je potvrdio ono što smo vjerovali kad smo inzistirali na njegovom dovođenju, a to je da je odličan momak, rasni strijelac i igrač koji u budućnosti sigurno može igrati na višem nivou. Ono što nas najviše veseli su činjenice da su neki naši mladi igrači poput Heraka, Mendikovića, Klesingera i Sabattija upisali prve minute u seniorima te vjerujemo da će oni i ostali mladi igrači u budućnosti dobiti još više prilika. 

Svi uzrasti Škole nogometa su zaključili svoja natjecanja, izuzev drugih momčadi kategorije U9 i U11, koji u nedjelju, 8. prosinca igraju zaostalu utakmicu protiv NK Buzet u Zelenoj laguni u 10:00 i 11:00 sati. 

Jadranaši od 13. do 15. prosinca petu godinu u nizu gostuju na velikom zimskom turniru u "Kids winter trophy" u Zagrebu, nakon čega slijedi pauza do sredine siječnja 2020. godine. (dp)