Logo - www-parentium.com
Porsche Istra

U četvrtak predavanje na temu osteoporoze u sklopu prEVENTiva

04.12.2019. (16:32)

Sutra s početkom u 19 sati u Hotelu Diamant održat će završno predavanje ovogodišnjeg ciklusa kampanje prEVENTive Fiziocentra Deković, s temom očuvanja kvalitetnog i aktivnog života osoba koje boluju od osteoporoze.

U Fiziocentru smatraju kako je osteoporoza postala bolest današnjice i pogađa sve više osoba mlađe dobi. Sudionici predavanja uz praktične će savjete stručnjaka iz Fiziocentra na predavanju naučiti kako živjeti kvalitetno s ovom bolešću te time pomoći sebi i bližnjima.

– Još jednom se zahvaljujemo svima koji su osobno ili putem live prijenosa na našem Facebook kanalu, pratili goruću temu Vratobolja - uzroci, liječenje i prevencija. Drago nam je popratiti sve vaše pozitivne reakcije i nadamo se da ste sa predavanja izvukli mnogo korisnih informacija. Podsjećamo vas da vježbe za vrat, ali i brojne savjete možete pronaći na našoj Facebook stranici, izjavio je inicijator prEVENTiva Damir Deković i poručio kako sudionike predavanja uz korisne savjete očekuje i osvježenje uz prigodne nagrade u blagdanskom duhu.

U sklopu prEVENTiva FizioCentar Deković pripremio je posebno osmišljene pakete s ciljem prevencije, za koje se zainteresirani mogu raspitati kod fizioterapeuta iz Fiziocentra. Za vrijeme trajanja kampanje, preventivni programi ponuđeni su po promotivnim cijenama.

PREVENTIVNI PROGRAM mjesečni paket za vratobolju / križobolju

PREVENTIVNI PROGRAM plus mjesečni paket za vratobolju / križobolju

OPUŠTANJE U DVOJE SUBOTOM

AKTIVNO KROZ OSTEOPOROZU