Logo - www-parentium.com
Istarski supermarketi - aktualni akcijski katalog

Petero ozlijeđenih u sudaru triju automobila

10.08.2019. (16:11)

Pet osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8:30 na državnoj cesti kod mjesta Ćepić.

Nezgoda se dogodila kada je 45-godišnji državljanin Njemačke upravljao osobnim automobilom Opel Zafira, njemačke registarske oznake iz smjera tunela Učke prema Vozilićima te iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolničku traku gdje se frontalno sudario s osobnim automobilom BMW poljske registarske oznake, kojim je iz smjera Vozilića upravljao 44-godišnji državljanin Poljske.

Od siline udarca Opel se odbio i vratio na svoju prometnu traku te je u njega udario osobni automobil Seat Leone, kojim je iz smjera tunela Učke upravljao 37-godišnji talijanski državljanin.

U prometnoj nesreći 44-godišnji poljski državljanin teško je ozlijeđen i u životnoj je opasnosti. Ozljede su zadobili i 45-godišnji Nijemac, dvoje njegove djece te 52-godišnja Poljakinja, suvozačica iz BMW-a. Težina njihovih ozljeda zasad nije poznata, a svi su zbrinuti u riječkoj bolnici.

Protiv 45-godišnjeg njemačkog državljanina bit će podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. (dp)