Logo - www-parentium.com
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...

Nogostup dobivaju Hvarska i Brionska ulica, sanira se tlakovac i čisti kanalizacija u Červar Portu

Čišćenje odvoda u Červar Portu
22.05.2019. (13:33)

U Poreču se nastavlja uređenje nogostupa i pješačkih površina, pa tako danas započinju radovi u dijelovima Hvarske i Brionske ulice u kojima će, s ciljem povećanja sigurnosti pješaka, biti uređeno 220 metara novih pješačkih površina. Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta.

Na Pučkom trgu, Skalinadi i Stradunu u Červar Portu traje sanacija tlakovca, kako bi se otklonile neravnine nastale djelovanjem korijenja okolnog drveća. Sanirat će se ogradni i potporni zidovi te sjedalice, kao i dijelovi stepeništa na području Pučkog trga.

Na Stradunu će biti popravljeni ili zamijenjeni oborinski poklopci i dijelovi kanaleta, a očišćen je postojeći sustav oborinske kanalizacije. Radove izvodi Grip Juričić d.o.o. Pazin, dok oborinsku kanalizaciju čisti gradsko komunalno poduzeće Odvodnja Poreč d.o.o.

Uz spomenute radove, nastavlja se i nasipavanje puteva u porečkim gradskim i prigradskim naseljima. Ovih je dana obrt Vežnaver završio nasipavanje dijela puta u ulici 43. Istarske divizije u naselju Finida. (kb)

Nasipavanje 43. istarske divizije
Nasipavanje 43. istarske divizije
Postavljanje tlakovca u Červar Portu
Postavljanje tlakovca u Červar Portu
Postavljanje tlakovca u Červar Portu
Postavljanje tlakovca u Červar Portu