Upoznavanje s obnovljivim izvorima energije tema drugog Znanstvenog doručka u Puli ove subote

Istra
27.04.2023 13:12
kb
U subotu, 29. travnja Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva i Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s partnerima na projektu "STEM udruga za popularni STEM" organiziraju drugi po redu Znanstveni doručak na temu obnovljivih izvora energije.
Događaj će biti održan u Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) i novom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli od 9 do 12 sati. Sve dobne skupine mogu sudjelovati u različitim aktivnostima i igrama koje će ih upoznati sa zanimljivim činjenicama o obnovljivim izvorima energije. Djeca će moći sudjelovati u igrama potrage za blagom i kreirati svoje vjetrenjače te naučiti kako izraditi solarne pećnice. Stručni mentori i animatori vodit će aktivnosti i pomoći sudionicima u svakom koraku.
Također, bit će organiziran vođeni obilazak Znanstvenog vrta uz stručne mentore u 10:30 sati i zanimljivo predavanje o meteorologiji i meteorološkoj stanici u 11 sati.
Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, te nije potrebna posebna prijava ili prethodna najava.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti