Umjetnici i izvođači, prijavite se za 24. porečki Street Art Festival

Kultura
09.07.2024 07:30
Izvor: Pučko otvoreno učilište Poreč
kb
Street Art Festival Poreč
Street Art Festival Poreč
Pučko otvoreno učilište Poreč ponovno poziva sve umjetničke duše da obogate ulice grada svojim kreativnim izričajem na 24. Street Art festivalu od 20. do 25. kolovoza. Ovaj događaj pruža priliku glazbenicima, plesačima, glumcima, slikarima i drugim kreativcima da izraze svoje stvaralaštvo na različitim lokacijama u središtu Poreča.
Festival je otvoren za sve umjetnike, neovisno o njihovom iskustvu ili profesionalnoj pozadini. Svatko tko želi dijeliti svoj svijet ideja i obogatiti gradski prostor može se prijaviti na natječaj koji traje cijele godine. Međutim, preporuča se prijaviti do 1. kolovoza putem online prijavnice OVDJE . Uz prijavnicu, potrebni su i dodatni materijali kao što su životopis i fotografije visoke rezolucije, koje se šalju na adresu streetartporec@gmail.com s napomenom "24. Street Art Poreč".
Učilište zadržava pravo selekcije prijavljenih programa, vodeći se realnim mogućnostima i kvalitetom predloženih sadržaja. Izvođači će biti obaviješteni o rezultatima odabira do 5. kolovoza.
Od 2001. godine, ovaj festival uspješno oživljava porečku jezgru, unoseći živost i boje u svakodnevnicu grada. Lokacije predviđene za nastupe uključuju gradsku tržnicu, Trg slobode, gradsku rivu, šetalište Lungomare, Trg Matije Gupca i lapidarij Zavičajnog muzeja Poreštine. Posebno će se razmatrati i prijedlozi za manje poznate gradske prostore poput autobusnog kolodvora ili šetališta Vijale, čime se želi dodatno obogatiti festivalska ponuda.
Posebna pažnja posvećena je organizaciji revije plesnih točaka, gdje će plesači imati priliku predstaviti svoje solo, duet ili grupne nastupe u trajanju do 10 minuta.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti