PromoArh: Jedini specijalizirani sajam graditeljstva u Istri, u rujnu ponovno otvara svoja vrata

Gospodarstvo Lokalno
19.07.2023 08:48
Sponzorirani sadržaj
U rujnu svoja vrata otvara novo izdanje PromoArha
U rujnu svoja vrata otvara novo izdanje PromoArha
Autor: Promo
Od 20. do 22. rujna, u porečkoj dvorani Žatika, na 4500 m 2 unutrašnjeg i 500 m 2 vanjskog izložbenog prostora, održat će se PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, koji u svom trećem izdanju još jednom postaje mjesto susreta i povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s područja graditeljstva s postojećim i potencijalnim partnerima i klijentima.
Uspješni prošlogodišnji sajam okupio je čak 80 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Austrije, a uz 200-tinjak poznatih svjetskih brendova, naglasak sajamske ponude je bio na novim tehnologijama, uslugama i trendovima u graditeljstvu. Ovogodišnje izdanje nastavlja s takvim trendom i u tri dana izlaganja posjetiteljima i izlagačima ponudit će se širok spektar građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, materijala i sustava za zelenu gradnju te održivi razvoj, opremanja interijera i eksterijera BIM-programskih rješenja, informatičkih rješenja za pametne kuće i još mnogo toga. PromoArh je prilika posjetiteljima da na jednom mjestu, od renomiranih stručnjaka u području, iz prve ruke dobiju informacije i savjete o proizvodima, uslugama i novitetima, kao i ideje za svoje projekte.
Osim posjetiteljima, sajam je zanimljiv i izlagačima te posjetiteljima iz struke, koji u sklopu Education pointa na predavanjima, radionicama i panel raspravama mogu naučiti o najnovijim trendovima i razmijeniti informacije s vodećim domaćim i međunarodnim stručnjacima. Tijekom tri dana trajanja sajma, edukacija će pokriti teme poput CO2 neutralne i održive gradnje, BIM prilagođen projektantima i eGrađevinski dnevnik, ali posjetitelje i izlagače očekuju i druge aktualne teme iz sektora.
Upravo je edukacija i predstavljanje noviteta na tržištu jedan od ciljeva sajma, otkriva direktorica Ivana Štiković: „ PromoArh je stvoren sa željom kreiranja mjesta susreta i povezivanja ključnih igrača u industriji graditeljstva. Svaki sljedeći sajam želimo napraviti još boljim za naše posjetitelje i izlagače, tako da pripremamo puno toga, a ove godine očekujemo i najveći broj sudionika te izlagača“ poručuje Štiković i dodaje da je više od 80 posto izlagačkih mjesta već popunjeno .
Organizator sajma PromoArh je Studio 053 iz Poreča, koji od svog osnutka 1989., sudjeluje u organizaciji mnogobrojnih sajamskih, kulturno-zabavnih, sportskih te kongresnih manifestacija na području cijele Istre. Najznačajniji “proizvod“ ove tvrtke je Promohotel – međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, održan u čak 38 izdanja.
Podršku u provođenju sajma pružila je lokalna zajednica, kao i brojni sponzori, pokrovitelji i partneri među kojima su Grad Poreč - Parenzo, Istarska županija, Turistička zajednica Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Obrtnička komora Istarske Županije, Udruženje obrtnika Poreč i mnogi drugi.
Za više informacija o sajmu, posjetite službenu stranicu sajma PromoArh .

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti