Pričalica - domaća aplikacija koja priča personalizirane bajke i priče za laku noć

16.12.2020 08:47
D. Požarić
1
1
Pričanje priča za laku noć mnogima je i u odrasloj dobi ostalo u lijepom sjećanju, a posve je neupitno da djeca vole slušati priče i to ne samo onda kada se spremaju na spavanje. Ovo je vrlo zanimljiva domaća aplikacija koja nudi na izbor brojne priče i bajke koje se u svakom trenu mogu slušati, a koje čitaju akademski glumci, prenosi Bug .
Međutim, ono što je čini posebnom, činjenica je da priče mogu biti personalizirane. Dovoljno je unijeti tražene parametre kao što je ime djeteta, imena njegovih najboljih prijatelj i prijateljica, boju kose i očiju, omiljeni sport i slično, i svi će se ti parametri koristiti kod pričanja priča.
Moguće je birati između 1000 imena djece, a ako nekog imena nema, moguće ga je poslati i autori će ga dodati unutar dva tjedna. Uz svjetski poznate bajke i priče, u aplikaciji se mogu pronaći i neke sasvim originalne.
Osim toga, moguće je namjestiti i da se nakon ispričane priče pokrene snimka uspavanke, moguće je i namjestiti da se priguši svjetlo na pametnom telefonu, podešavati redoslijed priča te štošta drugo. U aplikaciji je moguće besplatno poslušati tri priče, a pet se mogu otključati slušanjem priča i skupljanjem kapi dok se dvije priče mogu personalizirati.
Za više od toga je potrebno plaćati pretplatu koja varira od 13 kn za samo jedan mjesec pa sve do doživotne licence za 269,99 kn. Puno ili ne, ovo je definitivno aplikacija koje ne samo da je bogata sadržajem nego na nov način djeci nastoji prezentirati svima nam dobro poznate bajke i priče.
[yt2]
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti