Pentax Optio P70- vrhunska tehnologija u elegantnom kućištu

07.01.2009 00:00
Izvor: www.pentax.hr
E.Dž.
1
1
Uz vrhunske karakteristike- rezoluciju od 12 megapiksela, 4 x optički zum, širokokutni objektiv od 27.5 mm te velik 2.7” LCD ekran, važno je istaknuti kvalitetno metalno kućište, na mjestima tanko i do 16,5 mm. Brojne funkcije čine ga pristupačnim i jednostavnim za korištenje; nova „Vertical Snap“ funkcija olakšava fotografiranje kada aparat okrenete okomito tako da okreće sve ikone na LCD ekranu, “Auto Picture” funkcija koja automatski odabire jedan od 8 modova snimanja ovisno o subjektu ili sceni, prepoznavanje do 32 lica koja u kombinaciji sa „Smile Capture“ osigurava da vaši najdraži budu pravilno snimljeni, sa smješkom na licu!
Da fotografije budu čiste i jasne brine se trostruka stabilizacija. Visoko osjetljiva digitalna stabilizacija slike i video snimke reducira trešnju kamere i osigurava da objekt bude snimljen sa maksimalnom oštrinom i jasnoćom (podešavanje osjetljivosti do ISO 6400!), a nova i vrlo korisna tehnologija „Pixel Track“ softverski obrađuje snimke koje bi mogle ispasti mutne.
Video snima u visokoj 1280 x 720 rezoluciji, panorame možete slagati od tri različite snimke, a izbor od 26 modova snimanja za različite uvjete i scene zadovoljit će i najzahtjevnije. Najdraže fotografije možete čuvati u posebnoj mapi u aparatu, a ako ste zabunom izbrisali važnu fotografiju, Optio P70 vam omogućava da ju vratite. Vaše dragocjenosti su na sigurnom!
  Glavne karakteristike
 • Kompaktno, ultra tanko tijelo
 • Iako se odlikuje naprednim rješenjima, poput širokokutnog objektiva i 4 x optičkog zuma, te vrlo velikim LCD monitorom od 2.7”, zahvaljujući naprednim tehnologijama iz Pentaxa, poput one „Sliding Lens System“, kućište je mjestimice tanko i do 16,5 mm, a aparat teži svega 110g. Uz ostale dimenzije, 97 x 54 x 21.5 mm, čini ga idealnim fotoaparatom za korisnike koji traže onakav „koji stane u džep“. I za džepove manjih dimenzija!
 • Atraktivan dizajn sa vrhunskom završnom obradom
 • Blago zaobljeno aluminijsko kućište, sa kromiranim dijelovima koji su obrađeni tako da blistaju, kod srebrnog modela je dodatno matirano, a kod modela u boji dolazi sa dodatnim prozirnim premazom preko kućišta u boji. Birajte između dva vrhunska rješenja!
 • Visoka kvaliteta snimaka
 • 12 megapiksela, procesor koji vjerno reproducira boje i renomirana Pentaxova smc leća sa zaštitnim premazima osiguravaju vaše zadovoljstvo snimljenim fotografijama, a video zapise možete snimiti u visokoj 1280 x 720 HD rezoluciji.
 • 4 x optički zum pokriva područje širokog kuta
 • Od 27.5 do 110 mm u 35 mm formatu je pogodno za snimanje najrazličitijih scena- od prekrasnih krajolika i spektakularne arhitekture, mogućnosti da snimite veliku grupu ljudi na zahtjevnim lokacijama do snimanja udaljenih objekata kojima se ne možete približiti, a Optio P70 može!
 • Vertical Snap mod za lagano fotografiranje iz okomite pozicije
 • Jedinstveni „Vertical Snap“ mod pojednostavljuje fotografiranje s aparatom u okomitoj poziciji. Gumbi za lagano korištenje zum funkcije i automatsko rotiranje svih ikona na LCD monitoru omogućava jednostavno fotografiranje kao i kod mobilnih telefona.
 • Auto Picture mod automatski odabire najbolji od 8 modova, ovisno o tome što želite snimiti
 • Napredni Auto Picture mod automatski određuje najbolji mod snimanja, kroz identifikaciju subjekta, osvjetljenja i drugih uvjeta snimanja. Ovisno o sceni ili subjektu koji je pred njim, Optio P70 odabire između 8 modova (Landscape, Portrait, Night Scene,...) ili pali automatski makro mod kako bi fokusirao objekte tek nekoliko centimetara udaljene od fotoaparata.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti