Ove subote na Znanstvenom doručku u Puli radionice na temu biološke raznolikosti

Istra
18.05.2023 14:06
kb
U Znanstvenom vrtu
U Znanstvenom vrtu
Partneri na projektu "STEM udruga za popularizaciju STEM-a" najavljuju još jedan u nizu Znanstvenih doručaka u subotu, 20. svibnja od 9 do 12 sati pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te vezanom novoopremljenom Znanstvenom vrtu u Puli.
Naslov teme ovog doručka bit će "Biološka raznolikost" te su organizatori pripremili aktivnosti i radionice na tu temu. Događanje započinje s aktivnostima i animacijom Zemlje Zabave, gdje će djeca od 9 do 10.30 sati, uz animatore i stručno vodstvo, moći ubrati biljke iz vrta te izrađivati herbarij koji mogu ponijeti kući kao uspomenu. Od 10.30 do 11.30 u goste dolazi Andrea Ivančić, članica Zelene Istre, koja je pripremila radionice i aktivnosti na temu biološke raznolikosti. Od 11.30 do 12 svi zainteresirani sudionici moći će poslušati uvijek dobro posjećeno meteo predavanje.
Pozivaju se odrasli i djeca da se pridruže u zanimljivim i veselim aktivnostima u kojima će kroz igru i zabavu steći kvalitetna znanja i nova prijateljstva.
Sudjelovanje na Znanstvenom doručku besplatno je za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna prethodna najava. U slučaju kiše program će se odvijati u unutarnjem dijelu CPZI-a.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti