Četvrta zvjezdica za porečki hotel Valamar Crystal

Lokalno
23.03.2009 00:00
D. Požarić
Bazen i sunčalište hotela "Valamar Luna" (vizualizacija)
Bazen i sunčalište hotela "Valamar Luna" (vizualizacija)
Hotelska kuća Riviera Poreč d.d. prve hotele otvara krajem ožujka, odnosno početkom travnja, uoći uskrsnih blagdana. To su hoteli Pical, Valamar Rubin, Valamar Club Tamaris te apartmani i kamp Naturist Resort Solaris.
U pripremi sezone 2009. u objekte porečke Riviere uloženo je oko 55 milijuna kuna. Među važnijim investicijama je podizanje kategorije brendiranog hotela Valamar Crystal s tri na četiri zvjezdice u što su uključeni obnova soba i kupaonica, uređenje lobby bara i recepcije, ulaza i zelenih površina oko objekta te kluba za tinejdžere.
Vile Valamar Tamaris Residence će u sezonu 2009. podizanjem kategorije s tri na četiri zvjezdice podignuti kvalitetu u 86 apartmana. Znatno je unaprijeđen smještajni dio apartmana novom opremom u sobama i kupaonicama, te je jedna vila u potpunosti obnovljena i uređena u tzv. predsjedničku vilu. Postojeća Taverna dobiva novi tematski koncept konobe: uz 90 mjesta u unutarnjem dijelu te sa 120 mjesta na terasi, namijenjena je visokozahtjevnim gostima.

Centralna kuhinja u Hotelu Pical

U hotelu Pical obnovljena je kuhinja i pretvorena u centralnu kuhinju. Imat će ulogu opskrbe većeg dijela objekata u Poreču i pokrivat će čak do sedamdeset posto ukupnih dnevnih potreba za prehranom gostiju. Centralna kuhinja će osigurati visoki standard i kvalitetu, kao i sigurnost prema HACCP standardima. HACCP sustav koji nadgleda proces dolaska sirove hrane do odlaska gotovog proizvoda (priprema, dostava hrane i njeno skladištenje). Bit će opremljena najnovijom tehnologijom i modernom opremom koja se danas koristi u svijetu. Samim time kuhari će imati više vremena za pripremu hrane pred gostima i interakciju s njima, što će dovesti do većeg zadovoljstva gostiju. Više no dosad moći će se posvetiti edukaciji te kreativnosti u pripremi i ukrašavanju jela i restorana. Nadalje, racionalnijim poslovanjem smanjit će se troškovi energenata i opreme, a uvođenje bolje kontrole otpada i otpadnih voda rezultirat će manjim štetnim utjecajem na okoliš.
U hotelu Valamar Luna Active Resort, uz postojeći se bazen uređuje i proširuje sunčalište te dodaje dječji bazen.
Veliki naglasak će i u sljedećoj godini biti na uređenju plaža i okoliša oko Rivierinih objekata, kao i sanitarnih čvorova, signalizacije, uređenju dodatnih parcela i postavljanju mobilnih kućica u kampove.

Novi koncept animacije

Novost u svim objektima grupacije Valamar je i uvođenje novog koncepta animacije, koji podrazumijeva mnogo interakcije s gostima, uvođenje dječjeg Maro Cluba (račić Maro je maskota dječjeg programa Valamara) za četiri dobne skupine djece i mladih (u Valamar klubovima pet dobih skupina) s njima prilagođenim animacijskim programima, koji uključuju nove večernje zabavne programe, održavanje hotelskih olimpijada, međuhotelskih turnira itd.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti