Početna
Ponedjeljak, 26.Listopada 2020 (11:34:31) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Pentola Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Sajam knjiga u Vialima: Najtraženiji Mandić, Buzzan i Dan Brown

Kultura, 17.08.2006.
(Izvor:Glas Istre)Link

POREČ - »Najveća je potražnja za hitovima i naslovima s top-ljestvica. Uvjerljivo vode "Sebi pod kožu" Igora Mandića, priručnici Tonyja Buzzana o tehnici brzog čitanja i izradi mentalnih mapa te Dan Brown s nekoliko svojih naslova«, rekla nam je jučer, trećeg dana porečkog sajma knjiga Danijela Žitković, predstavnica Veble commercea, koji je s porečkim Pučkim otvorenim učilištem organizator ove smotre. Kiša dosad nije narušila tijek sajma, koji u šetalištu Viale traje do 20. kolovoza, svakog dana između 10 i 22 sata.

Osim beletristike dobro se prodaju kuharice, stručne informatičke knjige, djela na temu popularne psihologije i priručnici o zdravlju, doznajemo od djelatnika na štandovima. Kupci su mahom domaći ljudi, budući da nema knjiga na stranim jezicima. Turisti pak kupuju vodiče kroz gradove, karte i frazeološke rječnike hrvatskog jezika. Najveća je gužva u večernjim satima, plaćati se ove godine može i karticama i čekovima, a u tijeku je i nagradna igra za sve kupce.

Izdavači na ljetnoj akciji nude zanimljive naslove po 19, 29 i 39 kuna, dobar je izbor dječjih knjiga, a one malog formata s citatima i mudrim izrekama odlična su ideja za poklon.

M. D.Mobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Porsche Istra